JEMPUTAN KE PROGRAM CEO @ FAKULTI SYARAHAN PERDANA OLEH TAN SRI MOHAMAD ZABIDI ZAINAL, KETUA PENGARAH PERKHIDMATAN AWAM

Pengumuman Daripada
: Jabatan Pendaftar
Subjek
: Jemputan Ke Program CEO @ Fakulti Syarahan Perdana Oleh Tan Sri Mohamad Zabidi Zainal, Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam

Dengan segala hormatnya, merujuk kepada perkara yang tersebut di atas.

Sukacita dimaklumkan Universiti Malaysia Sabah akan mengadakan Program CEO @ Fakulti Syarahan Perdana bertajuk “Transformasi Perkhidmatan Awam” yang disampaikan oleh YBhg. Tan Seri Mohamad Zabidi Zainal, Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam pada tarikh, masa dan tempat seperti berikut:

Tarikh
: 22 November 2016 (Selasa)
Masa
: 8.30 pagi
Tempat
: Dewan Canselor

Sehubungan itu, kehadiran Y.Bhg Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan adalah DIWAJIBKAN. Sebarang ketidakhadiran perlu mengemukakan surat tunjuk sebab kepada Pendaftar. Bagi kakitangan Kampus Antarabangsa Labuan (KAL) dan Fakulti Pertanian Lestari (FPL), syarahan tersebut boleh diikuti menerusi Video Conference. Kehadiran pada program ini akan diberikan mata IDP. Bersama ini dilampirkan atur cara program untuk rujukan dan tindakan selanjutnya Y.Bhg Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan.