PENGUMUMAN DARIPADA : PUSAT ISLAM UMS
SUBJEK : SUMBANGAN DERMA IKHLAS SEMPENA PROGRAM ZIARAH UKHUWAH FILLAH PIUMS KE RUMAH AMAL KASIH, TAMAN KINGFISHER 3

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Y.Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan,

MEMOHON SUMBANGAN DERMA IKHLAS SEMPENA PROGRAM ZIARAH UKHUWAH FILLAH, RUMAH AMAL KASIH, TAMAN KINGFISHER

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

02.       Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Islam, Universiti Malaysia Sabah akan mengadakan Program Ziarah Ukhuwah Fillah pada ketetapan seperti maklumat yang berikut:

Tarikh         : 27hb Disember 2016 (Selasa)
            Tempat       : Rumah Amal Kasih, Taman Kingfisher 3

03.     Sehubungan dengan itu, pihak kami memohon sumbangan derma ikhlas daripada Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan sama ada dalam bentuk wang tunai, barang-barang pakaian dan keperluan asas untuk diagihkan kepada anak-anak yatim di Rumah Amal Kasih  tersebut. Bersama-sama dengan surat ini, dilampirkan borang sumbangan untuk rujukan dan tindakan pihak Y.Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr/Tuan/Puan selanjutnya.

04.     Sebarang pertanyaan lanjut berhubung perkara ini bolehlah menghubungi Ustazah Noor Fazelah Salimin di talian H/P: 019-5323732 atau No. Pejabat 088-320000 Samb : 2740. Kerjasama dan keprihatinan  Y.Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.