JEMPUTAN MENGHADIRI PROGRAM "TRANSFORMASI DIRI BERSAMA PROF. DR. MUHAYA" ANJURAN BIRO PENDIDIKAN DAN PELAJARAN KESUMBA & EXCO Hal Ehwal Wanita dan Perkhidmatan JAKMAS (KOLEJ KEDIAMAN E)

Pengumuman Daripada
: Kelab Surirumah dan Staf Wanita Universiti Malaysia Sabah (KESUMBA)
Subjek
: Jemputan Menghadiri Program "Transformasi Diri Bersama Prof. Dr Muhaya" Anjuran Biro Pendidikan dan Pelajaran KESUMBA & EXCO Hal Ehwal Wanita dan Perkhidmatan JAKMAS ( KOLEJ KEDIAMAN E)
Pegawai Dihubungi
: Puan Stella @ Nurul Martini Gontol (013-830 8577)
: Puan Nurul Izza Md Nordin (013-8500362)
: Puan Norazah Hamzah (019-870 1712)

JEMPUTAN MENGHADIRI PROGRAM "TRANSFORMASI DIRI BERSAMA PROF. DR MUHAYA" ANJURAN BIRO PENDIDIKAN DAN PELAJARAN KESUMBA & EXCO HAL EHWAL WANITA DAN PERKHIDMATAN JAKMAS ( KOLEJ KEDIAMAN E)

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa, buat julung-julung kalinya Kelab Surirumah dan Staf Wanita Universiti Malaysia Sabah (KESUMBA) dengan kerjasamaExco Hal Ehwal Wanita dan Perkhidmatan JAKMAS (Kolej Kediaman E) akan menganjurkan Program Transformasi Diri bersama Profesor Oftalmologi yang juga seorang pakar inspirasi terkenal Prof Dr. Muhaya Mohamad pada 15 Februari 2017 (Rabu) jam 11.00 pagi hingga 1.30 petang, bertempat di Dewan Resital, Universiti Malaysia Sabah.

YURAN

Pelajar UMS
: RM10.00
Ahli KESUMBA
: RM15.00
Kakitangan UMS
: RM25.00
Penyertaan Luar
: RM50.00

Maklumat Perhubungan bagi pembelian tiket untuk Ahli KESUMBA/ Staf UMS/ Peserta Luar:
Puan Stella Nurul Martini Gontol
: (013-830 3577)
Puan Norazah Hamzah
: (010-870 1712)
Puan Nurul Izza Md Nordin
: (013-8500362)

Maklumat Perhubungan bagi pembelian tiket untuk pelajar UMS:
Cik Nurhazirah
: (017-4172 458)

Jgn lepaskan peluang keemasan ini.

Kerjasama YBhg. Datuk/ Dato’/ Prof./ Dr./ Tuan/ Puan mengenai perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, terima kasih.