BENGKEL PENULISAN ILMIAH DAN PENGURUSAN ARTIKEL BERSAMA DR. OT

: Fakulti Kewangan Antarabangsa Labuan
Subjek
: Bengkel Penulisan Ilmiah dan Pengurusan Artikel bersama Dr. OT

Dengan segala hormat dan sukacitanya dimaklumkan bahawa program Kewangan Antarabangsa (HE19), Fakulti Kewangan Antarabangsa Labuan, Universiti Malaysia Sabah akan menganjurkan Bengkel Penulisan Ilmiah dan Pengurusan Artikel (PIPA) bersama Dr. Othman Talib pada 8 Dis dan 9 Dis 2017 (Jumaat dan Sabtu) bertempat di Kampus Antarabangsa Labuan.

Bagi tujuan itu, disertakan bersama adalah poster hebahan dan pautan pendaftaran melalui google form bagi tujuan pendaftaran atas talian. Pendaftaran sedang dibuka dan penyertaan dari semua pihak amat dialu-alukan. Sebarang kemusykilan boleh terus berhubung dengan saya Cik Noor Muafiza Masdar (Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.).

Akhir kata, kerjasama dan penyertaan dari YBhg. Profesor/Profesor Madya/Dr./Tuan/Puan/Cik didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian.

Salam hormat.