1 November 2023 (RABU) – Kontinjen Universiti Malaysia Sabah Kampus Antarabangsa Labuan (UMSKAL) memenangi tempat pertama Pertandingan Sepanduk Kategori Sekolah Menengah/IPT sempena Sambutan Maulidur Rasul 1445H/2023M peringkat Wilayah Persekutuan Labuan yang diadakan di Dataran Labuan pada 21 Oktober 2023 (SABTU).

Tahniah dan terima kasih kepada semua peserta dalam kalangan kakitangan dan pelajar yang menyertai perarakan berkenaan.

Kontinjen Universiti Malaysia Sabah Kampus Antarabangsa Labuan (UMSKAL) diketuai oleh Ketua Pentadbiran UMSKAL, Zamri Haji Mohamad Tuah dan Ketua Sektor Hal Ehwal Islam dan Masjid UMSKAL, Ustaz Mohd. Khairul Isham Abd. Latiff.

Pengarah UMSKAL, Profesor Madya Dr. Mohamad Rizal Abdul Hamid mengucapkan tahniah dan syabas kepada semua yang terbabit.

‘Perpaduan Teras Malaysia Madani’