Jemputan Untuk Menyertai Sesi Webinar Nutrition Research Priorities (NRP) In Malaysia For 12th Malaysia Plan (2021-2025)

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Penyelidikan, UMS

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Dengan segala hormatnya saya  merujuk kepada perkara di atas dan e-mel sebelum ini kepada pihak YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan adalah berkaitan.

Sukacita dimaklumkan bahawa pendaftaran bagi webinar ini masih dibuka sehingga 12 Julai 2021 (untuk pendaftaran sesi 15/7/2021) dan masih dibuka untuk sesi 23/7/2021. Sehubungan itu, pihak kami mengalu-alukan penyertaan YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan dan para pegawai di bawah tanggungjawab YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan termasuk penyelidik dan pegawai dari pusat pengurusan penyelidikan untuk menyertai sesi webinar ini pada ketetapan berikut:

Tarikh                         : 15 Julai 2021 (Khamis) & 23 Julai 2021 (Jumaat)

**(Peserta boleh memilih salah satu tarikh, agenda yang sama untuk kedua-dua sesi)

Masa                           : 9.30 pagi hingga 12.00 tengah hari

Kaedah                       : Dalam talian melalui Aplikasi Zoom dan WebinarJam

(pautan akan diberi sebelum sesi webinar setelah pendaftaran dengan e-mel yang sah dan wujud berjaya diterima)

Pautan pendaftaran  : https://forms.gle/AthyWhB17NNx1QCA8

Segala sokongan dan penyertaan daripada pihak YBhg. Datuk/ Dato’/ Tuan/ Puan amatlah diharapkan dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.