[NUOF] ASEAN Vaccine Development And Manufacturing

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Penyelidikan, UMS

[HEBAHAN]: [NUOF] ASEAN VACCINE DEVELOPMENT AND MANUFACTURING

Dengan segala hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara di atas.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa British High Commission Kuala Lumpur telah memanjangkan jemputan pelawaan kepada penyelidik Malaysia untuk menghantar penyataan minat / Expression of Interest (EoI) bagi Projek Penyelidikan Pembangunan dan Pembuatan Vaksin ASEAN 2021 - 2022, untuk menyokong tindak balas ASEAN terhadap pandemik Covid-19. Penerangan lanjut berkaitan permohonan ini, garis panduan dan dokumen permohonan boleh didapati di pautan https://www.gov.uk/government/news/call-for-expression-of-interest-supporting-covid-19-response-in-asean.

3. Setiap individu yang berminat perlu melengkapkan borang permohonan seperti di laman web di atas dan mengemukakan borang tersebut berserta dokumen berkaitan yang lengkap kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. sebelum atau pada 14 Julai 2021 (Rabu), 11:59 malam (waktu Malaysia).

Segala jasa baik dan kerjasama pihak YBhg. Tan Sri/Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr. berhubung perkara ini adalah amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.