Lecture Series on Patents and Technology

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Inovasi dan Pengkomersialan, UMS

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera.

YBhg. Datuk/Prof./Dr./Tuan/Puan,

Dengan hormatnya saya diarah merujuk kepada perkara di atas.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa University of St. La Salle, College of Engineering and Technology (CET), Center for Linkages and International Affairs (CLIA) dan Center for Research and Engagement (CRE) akan menganjurkan sesi perkongsian bertajuk "Lecture Series on Patents and Technology" seperti butiran yang berikut:

Tarikh Program: 28 Oktober 2021 (Khamis)

Masa: 2.00 - 5.00 petang

Kaedah: Zoom Meeting (Meeting ID: 916 3009 8051, Passcode: 988394)

3. Sehubungan dengan itu, Pusat Pengurusan Inovasi dan Pengkomersialan (PPIP) dengan penuh hormatnya menjemput YBhg. Datuk/Prof./Dr./Tuan/Puan, untuk menyertai program tersebut dengan mengisi borang pendaftaran melalui pautan link ini; https://qrgo.page.link/ki1oH

Mohon jasa baik pihak YBhg. Datuk/Prof./Dr./Tuan/Puan juga untuk menguar-uarkan jemputan program ini kepada kakitangan dan warga penyelidik yang berminat di Fakulti/Pusat/Institut/Akademi masing-masing.

Perhatian dan kerjasama daripada YBhg. Datuk/Prof./Dr./Tuan/Puan berkenaan perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan setinggi-tinggi terima kasih.

Sekian, terima kasih.