Notis Penutupan Sementara Pejabat Pentadbiran Pusat Pengurusan Strategik Dan Komunikasi Korporat, Aras 1, Bangunan Canselori

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Strategik dan Komunikasi Korporat, UMS

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera YBhg. Prof. Datuk/YBrs. Prof./Dr./Tuan/Puan,

Untuk makluman, Pejabat Pentadbiran Pusat Pengurusan Strategik dan Komunikasi Korporat, Aras 1, Bangunan Canselori akan ditutup sementara mulai 23 November 2021 (Selasa) sehingga 25 November 2021 (Khamis). Sepanjang tempoh ini, kakitangan akan bekerja dari rumah.

Sebarang pertanyaan/permohonan berkaitan bolehlah disalurkan ke emel rasmi PPSKK :

Pejabat Pentadbiran akan beroperasi semula seperti biasa pada 26 November 2021(Jumaat).

Terima kasih.