Notis Penutupan Sementara Pelayan Pangkalan Data Utama & Aplikasi Web Untuk Kerja Penyelenggaraan Pelayan

Pengumuman Daripada: Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi, UMS

Notis Penutupan Sementara Pelayan pangkalan data utama & aplikasi web untuk kerja penyelenggaraan Pelayan pada 09 April 2022 (Sabtu) dari jam 8.00 pagi hingga jam 4.00 Petang

Adalah dimaklumkan bahawa kerja-kerja penyelenggaraan dan naik taraf Pelayan Utama di Infrastruktur Pusat Data, Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (JTMK), UMS akan dilaksanakan bagi menyediakan kemudahan perkhidmatan yang lebih baik.

Sehubungan dengan itu, terdapat GANGGUAN CAPAIAN TERHADAP KESELURUHAN SISTEM DALAMAN UNIVERSITI  yang dijadualkan akan BERMULA DARI JAM 8.00 PAGI HINGGA 4.00 PETANG, PADA 9 April 2022 (Sabtu).

Diharapkan pihak-pihak berkenaan dapat mengambil maklum dan tindakan sewajarnya terhadap kesan daripada kerja-kerja penyelenggaraan di atas.

Segala Kesulitan amat dikesali