Iklan Jawatan Pensyarah/Jurulatih/Demonstrator Sambilan Kursus Kokurikulum Berkreditsesi 2022/2023

Pengumuman Daripada: Pusat Kokurikulum dan Pemajuan Pelajar Universiti Malaysia Sabah (PKPP)

Iklan Jawatan Sambilan Pensyarah/Jurulatih/Demonstrator Sambilan Kursus Kokurikulum Berkreditsesi 2022/2023 (pdf.)

Pusat Kokurikulum dan Pemajuan Pelajar Universiti Malaysia Sabah (PKPP) mempelawa pemohon yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan sambilan bagi kursus kokurikulum berkredit yang disenaraikan dalam komponen seperti berikut (rujuk jadual mengikut komponen):

• Komponen Kepimpinan dan Kemasyarakatan
  • Komponen Kebudayaan dan Kesenian
  • Komponen Sukan dan Rekreasi
  • Komponen Bisnes, Agrotek dan Teknologi

Kod lokasi kampus kursus ditawarkan adalah seperti berikut (bertanda √ dalam jadual):

• BKI: Kampus Induk (Kota Kinabalu)
  • LBU: Kampus Antarabangsa Labuan
  • SDK: Kampus Sandakan

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Pusat Kokurikulum dan Pemajuan Pelajar Universiti Malaysia Sabah (PKPP), sila layari laman sesawang https://www.ums.edu.my/pkppv2/index.php/ms