Ralat: Pautan Templat Penyediaan Maklumat Kursus di Fakulti/Akademi/Pusat/Institut (F/A/P/I) Universiti Malaysia Sabah

Pengumuman Daripada: Pusat Pembangunan dan Kecemerlangan Akademik (PPKA)

Merujuk kepada pengumuman yang dikeluarkan oleh pihak PPKA pada 4 Oktober 2022 yang lalu, terdapat ralat pada pautan Templat Penyediaan Maklumat Kursus di Fakulti/Akademi/Pusat/Institut yang telah diedarkan sebelum ini.

Sehubungan dengan itu, berikut adalah pautan (baru) templat penyediaan maklumat kursus (Table 4 V2.0) yang disediakan oleh pihak PPKA bersesuaian dengan Advisory Note PPKA 1/2022 dan arahan pihak Agensi Kelayakan Malaysia (MQA). Pemakaian templat ini berkuatkuasa digunapakai pada Semester 1 Sesi 2022/2023.

Pautan (Baru) Templat Penyediaan Maklumat Kursus (Table 4 V2.0):

Perhatian dan kerjasama yang diberikan berhubung ralat ini amat diharapkan dan didahului dengan terima kasih. Pihak PPKA memohon maaf atas sebarang kesulitan yang berlaku.

Sekian.