Kempen Projek Derma Am Ramadan Mubarak

Salam Sejahtera,

YBhg. Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan,

KEMPEN PROJEK DERMA AM RAMADAN MUBARAK

Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk

Sukacita dimaklumkan bahawa UMS melalui Pusat Pelaburan, Endowmen dan Wakaf (CIEW) mengadakan Kempen Projek Derma Am Ramadan Mubarak dengan kutipan dana sumbangan seikhlas hati daripada semua penderma. Sumbangan ini akan digunakan untuk membiayai apa-apa keperluan yang berkaitan dengan kebajikan pelajar, kakitangan dan kemudahan di Universiti selaras dengan TOR Tabung Amanah Derma Am. Sumbangan boleh disalurkan melalui aplikasi boost seperti berikut :

Pertanyaan lanjut boleh hubungi talian 088-320 000 Ext: 202 300 atau Mas Nurhafini binti Sidik di talian 088-320 000 Ext: 202 302.

Keprihatinan dan kedermawanan YBhg.Prof./Datuk/Datin/Dr./Tuan/Puan adalah amat dihargai dan diucapkan dengan ribuan terima kasih.

Sekian.