Jemputan Southeast Asia Youth Sustainability Summit 2023

Pengumuman Daripada: Pusat Komunikasi Korporat (PKK)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

YBhg. Datuk Seri / Dato’/ Dr. / Datin / Tuan / Puan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas.

2. Untuk makluman YBhg. Datuk Seri / Dato’/ Dr. / Datin / Tuan / Puan, HELP University bakal menganjurkan Southeast Asia Youth Sustainability Summit 2023 yang bertemakan Putting Ideals Into Action: Pioneering Future Sustainability Leaders pada 27 Mei 2023 di Kuala Lumpur, Malaysia. Program ini beraspirasi untuk memperkasakan golongan belia dan mahasiswa dari Asia Tenggara sebagai pemangkin alam sekitar yang cakna dan kompeten akan perihal literasi kelestarian (“sustainability literacy”). Program ini turut memberi peluang kepada golongan belia untuk memperluaskan rangkaian dan hubungan bersama pemain industri korporat, akademik, pihak kerajaan, serta badan bukan kerajaan. Bersama-sama ini disertakan risalah berkenaan Southeast Asia Youth Sustainability Summit 2023 untuk rujukan pihak YBhg. Datuk Seri / Dato’/ Dr. / Datin / Tuan / Puan.

3. Pendaftaran untuk hadir secara atas talian adalah percuma bagi belia dan mahasiswa daripada Universiti Asia Tenggara dengan melayari ke laman sesawang iaitu www.seayouthsummit.com. Segala pendaftaran untuk hadir ke persidangan tersebut harus dilaksanakan selewat-lewatnya pada atau sebelum 26 Mei 2023Jam 6.00 petang. Sekiranya terdapat pertanyaan berkenaan Persidangan tersebut, sila kemukakan soalan tersebut ke https://www.seayouthsummit.com/contact-4.

4. Sesungguhnya perhatian dan kerjasama yang diberikan oleh pihak YBhg. Datuk Seri / Dato’/ Dr. / Datin / Tuan / Puan kepada perkara di atas adalah amat dihargai dan didahului ucapan terima kasih.

Maklumat lanjut, sila rujuk pautan ini: SEA Youth Sustainability Summit 2023.pdf

Sekian.

BAHAGIAN HUBUNGAN ANTARABANGSA