Jemputan Menyertai Ibadah Korban Peringkat Universiti Malaysia Sabah 1444H/2023M

Pengumuman Daripada: Pusat Islam UMS

JEMPUTAN MENYERTAI IBADAH KORBAN PERINGKAT UNIVERSITI MALAYSIA SABAH 1444H/2023M

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

02.       Sukacita dimaklumkan bahawa, Pusat Islam Universiti Malaysia Sabah (PIUMS) akan mengadakan Program Ibadah Korban pada ketetapan berikut:-

Tarikh              : 29 Jun 2023 / 10 Zulhijjah 1444H (Khamis)

Masa                : 9.00 pagi

Tempat            : Pusat Islam UMS

03.      Sehubungan dengan itu, pihak PIUMS mempelawa YBhg. Prof./Dr./Tuan/Puan dan kakitangan dibawah seliaan YBhg. Prof./Dr./Tuan/Puan menyertai program ibadah korban tersebut. Bersama ini, disertakan poster dan borang penyertaan ibadah korban (https://forms.gle/8c52QWFXezWn82LU8) untuk rujukan dan tindakan YBhg. Prof./Dr./Tuan/Puan selanjutnya. Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi Encik Binik Majuril No. H/P : 019-8737704 / 013-8728323 atau melalui e-mel : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Kerjasama dan perhatian YBhg. Prof./Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini amat kami hargai dan terlebih dahulu diucapkan ribuan terima kasih.

Sekian.