Notis Mesyuarat Agung Tahunan KESUMBA Kali Ke-26

Pengumuman Daripada: Kelab Suri Rumah Dan Staf Wanita Universiti Malaysia Sabah

YBhg Prof/Dr/Puan,

NOTIS MESYUARAT AGUNG TAHUNAN KELAB SURI RUMAH DAN STAF WANITA UNIVERSITI MALAYSIA SABAH KALI KE-26 (MAT KESUMBA KALI KE-26)

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

02.       Sukacita dimaklumkan bahawa Mesyuarat Agung Kelab Suri Rumah Dan Staf Wanita Universiti Malaysia Sabah kali ke-26 (MAT KESUMBA) akan diadakan mengikut ketetapan berikut:

Tarikh            :           7 Julai 2023 (Jumaat)

Masa              :           8.00 pagi-12.30 tengahari

Tempat          :          Galeri Majlis, Aras 3, Bangunan Canselori dan Secara maya menggunakan platform Webex (Link akan dikemukakan kemudian)

03.       Sukacita sekiranya puan dapat mengemukakan Borang Penamaan Calon Exco Baru KESUMBA, dan borang cadangan usul kepada Puan Stella@Nurul Martini Gontol (Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.) atau kepada Puan Nurul Izza Binti Md Nordin (Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.) pada atau sebelum 23 Jun 2023 (Jumaat). Dilampirkan bersama ini Notis Mesyuarat, Atur cara Majlis, Borang Cadangan Usul dan Borang Penamaan Calon untuk tindakan selanjutnya.

Segala kerjasama dan sokongan puan amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

- Notis Mesyuarat Agung Tahunan KESUMBA Kali Ke-26

- Borang Penamaan Calon Exco Baru KESUMBA