Pemakluman Segmen Personaliti UMSfm

Pengumuman daripada: UMSfm, Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan

PEMAKLUMAN SEGMEN PERSONALITI UMSfm

Adalah dimaklumkan bahawa radio UMSfm melalui segmen Personaliti UMSfm ingin membuka peluang kepada para pensyarah dan pelajar PHD UMS untuk ditemu bual. Temu bual Ini terbuka kepada isu berkaitan dengan bidang penyelidikan atau inovasi. Rakaman temubual akan dimulakan pada bulan Ogos 2023 dan disiarkan pada bulan September 2023.

Sehubungan itu, pensyarah dan pelajar PHD yang berminat untuk ditemubual boleh berhubung dengan pihak UMSfm di Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Siaran ini dijadualkan bersiaran setiap hari rabu dari jam 8 pagi sehingga 9 pagi. Siaran tersebut turut disiarkan menerusi platform podcast, terrestrial dan dalam talian.