Permohonan Kemasukan Mengikuti Program Taska, Program Tadika, Program Daycare dan Program Transit Pusat Minda Lestari, UMS Kota Kinabalu dan Pusat Minda Lestari di Fakulti Pertanian Lestari, UMS Sandakan Bagi Tahun 2024

Pengumuman Daripada: Pusat Minda Lestari

Salam sejahtera,

Dengan segala hormatnya dimaklumkan bahawa PML mempelawa kakitangan Universiti Malaysia Sabah yang berminat untuk menghantar anak-anak bagi mengikuti program-program yang ditawarkan di Pusat Minda Lestari, UMS Kota Kinabalu dan Pusat Minda Lestari di Fakulti Pertanian Lestari, UMS Sandakan.

Tarikh permohonan dibuka bermula pada 06 November 2023 sehingga 17 November 2023 melalui pautan https://pml.ums.edu.my. Maklumat lanjut permohonan boleh dirujuk dalam poster iklan yang dilampirkan. Sebarang pertanyaan boleh hubungi talian 088-320000 sambungan 202602/202600 (PML Kota Kinabalu) dan Puan F. Salmah Abd Kadir (PML Sandakan) di talian 010-9485234.