Pemakluman Lanjutan Gangguan Sistem Penghawa Dingin Berpusat di Perpustakaan Universiti Malaysia Sabah

Pengumuman Daripada: Jabatan Pembangunan dan Penyelenggaraan

Tuan/Puan,

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

MAKLUMAN LANJUTAN GANGGUAN SISTEM PENGHAWA DINGIN BERPUSAT DI PERPUSTAKAAN, UMS

Dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas.

2.               Dukacita dimaklumkan kerja-kerja pembaikan mash sedang giat dilaksanakan dan dijangka hanya siap pada hari Ahad, 29 November 2023. Pihak kami memohon maaf atas kelewatan ini yang disebabkan oleh isu teknikal yang berlaku diluar jangkaan.

3.              Sehubungan itu, pihak kami berharap agar pihak tuan dapat mengambil langkah alternatif untuk tidak menggunakan ruang legar dan auditorium dalam bangunan perpustakaan dalam tempoh ini bagi mengelakkan ketidakselesaan.

4.              Sebarang pertanyaan lanjut berhubung perkara di atas pihak tuan boleh berhubung terus dengan Ts. Mohd Nadrie Hasfuan bin Hasanuddin (Jurutera Mekanikal)

Segala kesulitan amatlah dikesali.
Sekian, terima kasih.

Jabatan Pembangunan dan Penyelenggaraan, UMS