Makluman Penundaan Tarikh Expo Kecemerlangan Reka Cipta (EXCOCIPTA) 2024

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Inovasi dan Pengkomersialan

MAKLUMAN PENUNDAAN TARIKH EKSPO KECEMERLANGAN REKA CIPTA (EXCOCIPTA) 2024

Perhatian kepada seluruh warga Universiti Malaysia Sabah (UMS) serta sesiapa yang berkenaan.

Pusat Pengurusan Inovasi dan Pengkomersialan (PPIP) ingin memaklumkan bahawa tarikh pelaksanaan Expo Kecemerlangan Reka Cipta (EXCOCIPTA) bagi tahun 2024 telah ditunda ke tarikh baharu iaitu pada 31 Julai 2024 (Rabu) sehingga 2 Ogos 2024 (Jumaat).

Manakala, tarikh tutup pendaftaran Pertandingan Reka Cipta (PEREKA) 2024 adalah pada 28 Jun 2024 (Jumaat).
Harap maklum.

Segala pertanyaan dan maklumat lanjut berkenaan perkara ini bolehlah menghubungi pihak penganjur setiap Pertandingan dalam EXCOCIPTA melalui no telefon yg tertera. Pihak kami mengucapkan jutaan terima kasih di atas kerjasama dan sokongan semua pihak dalam menjayakan EXCOCIPTA 2024 ini.