Hebahan Sistem Pengurusan Penganjuran Persidangan (UMS Press Conference - UPC System)

Pengumuman Daripada: Penerbit UMS

HEBAHAN UMS PRESS CONFERENCE (UPC) SYSTEM

Sukacita dimaklumkan bahawa pihak Penerbit UMS dengan kerjasama Jabatan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (JTMK) telah melancarkan sistem pengurusan penganjuran persidangan, UMS Press Conference (UPC) System pada 7 Mac 2024 yang lepas dan menjemput warga UMS untuk melayari sistem tersebut di pautan www.upc.ums.edu.my untuk mendapatkan info berkenaan persidangan-persidangan yang dianjurkan oleh UMS.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan berhubung perkara ini, bolehlah menghubungi Puan Aqilah Afendy, Pegawai Tadbir melalui e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Sekian, terima kasih.