Pelanjutan Tempoh Permohonan Penarafan Entiti Penyelidikan

Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Penyelidikan

YBhg. Prof./Prof. Madya./Dr./Tuan/Puan

Sukacita dimaklumkan bahawa tempoh permohonan Penarafan Entiti Penyelidikan daripada Fakulti / Akademi / Pusat / Institut dilanjutkan sehingga 30 Jun 2024. Sebarang permohonan yang dikemukakan selepas tarikh  ini akan dipertimbangkan dalam tahun 2025.

2. Disertakan bersama pemakluman ini, pautan untuk mengakses borang permohonan penarafan, kertas kerja dan carta alir permohonan yang perlu dikemukakan . Segala dokumentasi hendaklah di e-mel kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.  [Timbalan Pengarah (Strategik) Pusat Pengurusan Penyelidikan.

3. Sebarang pertanyaan lebih lanjut, pihak Prof./Prof. Madya./Dr./Tuan/Puan boleh menghubungi Encik Mohd. Aminur Faiz bin Suis di talian 019-5372210 atau e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Kerjasama dan perhatian pihak YBhg. Prof./Prof. Madya./Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.