Pengumuman Daripada: Pusat Pengurusan Penyelidikan (PPP)

Sukacita dimaklumkan bahawa Kerajaan Jepun telah memanjangkan permohonan kepada Kerajaan Malaysia untuk menyertai kerjasama teknikal dalam bidang sains dan teknologi (Science and Technology Research Partnership for Sustainable Development – SATREPS) bagi tahun kewangan 2025. Program ini bertujuan untuk mewujudkan platform kerjasama antarabangsa di antara Jepun dan negara-negara membangun bagi menangani isu global dalam bidang tersebut.

Sehubungan dengan itu, Ahli Akademik UMS adalah dipelawa untuk mengemukakan permohonan sebelum atau pada 20 Ogos 2024 (Selasa) sebelum jam 4.00 petang.  Semua borang permohonan melalui salinan keras (hardcopy) perlu di hantar ke Pejabat PPP dan salinan lembut (softcopy) dihantar melalui e-mel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Sebarang pertanyaan lanjut, mohon berhubung dengan Urus Setia PPP, Pn. Hetty Hazwani Dzulkipli (013-8852373) atau Pn. Annie Juko (No. Telefon: 016-8400646).