Jemputan Menyertai Persidangan International Conference on Rural Education 2024

Pengumuman Daripada: Fakulti Psikologi dan Pendidikan

Surat Jemputan Persidangan International Conference On Rural Education 2024

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa pihak Fakulti Psikologi dan Pendidikan, Universiti Malaysia Sabah akan menganjurkan persidangan International Conference on Rural Education (ICRE) 2024 pada 18 September 2024 sehingga 19 September 2024 bertempat di Fakulti       Psikologi dan Pendidikan, Universiti Malaysia Sabah.

3. Untuk makluman persidangan ini akan diadakan secara fizikal sepanjang dua (2) hari.  Antara topik yang bakal dibincangkan dalam persidangan ini adalah seperti berikut:

Language Education

Technical and Vocational Education

Technology in Education

Curriculum and Instruction

Co-curriculum and Learning

Rural Community and Education

Literacy and Numeracy

Arts and Education

Early Childhood Education

STEM Education

Physical Education

Religious Education

Teacher Education

Educational Psychology

Special Education

4. Sehubungan itu, Sekretariat ICRE 2024 amat berbesar hati mengalu-alukan penyertaan ahli akademik, ahli profesional, penyelidik, pendidik dan pelajar untuk menghantar wakil ke persidangan ini. Kertas kerja persidangan ini berpeluang diterbitkan dalam prosiding e-ISSN. Sila layari laman sesawang https://icre2024ums.my.canva.site/icre-fpp untuk akses maklumat-maklumat terkini ICRE 2024. Sebarang pertanyaan, boleh berhubung dengan pihak sekretariat persidangan Prof. Madya DrChristina Andin (+601126109515). Sila imbas kod QR pada poster untuk maklumat lanjut.

Kerjasama dan perhatian YBhg. Dato' Seri/Datuk/Dato'/Datin/Prof. Dr./Prof. Madya Dr./Dr./Tuan/Puan/Encik/Cik  didahului dengan ucapan jutaan terima kasih.

Sekian.