Sesi Libat Urus Pekeliling Perkhidmatan Sistem Saraan Perkhidmatan Awam (SSPA) di UMS

Pengumuman Daripada: Bahagian Pengurusan Sumber Manusia

SESI LIBAT URUS PEKELILING PERKHIDMATAN SISTEM SARAAN PERKHIDMATAN AWAM (SSPA) DI UMS

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan, pihak BPSM, Jabatan Pendaftar akan mengadakan Sesi Libat Urus PP SSPA seperti dinyatakan di atas. Jadual terperinci akan dimaklumkan dalam masa terdekat.

3. Selain itu, pihak YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan digalakkan meneliti kandungan PP SSPA serta menyalurkan sebarang pertanyaan melalui QR Code yang disediakan. Pertanyaan yang dikumpul akan dijawab dalam sesi libat urus yang akan diadakan.

Perhatian dan Kerjasama pihak YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan amat dihargai dan didahului ucapan terima kasih.