Sambutan Bulan Kaunseling Kebangsaan 2024

Pengumuman Daripada: Pengurusan Psikologi UMS

Kepada seluruh warga UMS, ayuh kita bersama-sama meraikan bulan penting ini dengan penuh kesedaran! 💜✨

Sepanjang Oktober 2024, Pengurusan Psikologi UMS mengajak anda untuk mendalami “Tekad Empati, Sejahtera Insani” – tema yang menekankan kepentingan empati dan kesejahteraan mental dalam kehidupan harian kita. 🧠💬

Apa yang kami tawarkan? ✅ Sesi kaunseling dan bimbingan ✅ Aktiviti kesihatan mental yang menyeronokkan ✅ Sokongan psikologi yang sentiasa bersedia untuk anda

Ambil peluang ini untuk meningkatkan kesejahteraan diri dan menyemarakkan semangat positif dalam komuniti UMS! 🎓👩‍🏫

Jom cipta persekitaran yang lebih sihat dan menyokong antara satu sama lain. Jangan biarkan kesihatan mental diabaikan – bersama kita capai Sejahtera Insani! 🌿💖

Untuk temujanji: