Jemputan Ke Majlis Ceramah Perdana Sempena Sambutan Maulidur Rasul Peringkat UMS 1446H/2024M

Pengumuman Daripada: Pusat Islam UMS

JEMPUTAN KE MAJLIS CERAMAH PERDANA SEMPENA SAMBUTAN MAULIDUR RASUL SAW PERINGKAT UNIVERSITI MALAYSIA SABAH 1446H/2024M

Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2.    Sukacita dimaklumkan bahawa, Pusat Islam UMS akan mengadakan Majlis Ceramah Perdana Sempena Sambutan Maulidur Rasul SAW Peringkat Universiti Malaysia Sabah Bagi Tahun 1446H/2024M pada ketetapan seperti berikut:

            Tarikh      : 18 Oktober 2024(Jumaat)
             Masa        : 9.00 pagi sehingga 11.30 pagi
            Tempat     : Dewan Seminar Pusat Islam UMS

3.    Sehubungan itu, pihak kami dengan sukacitanya menjemput YBhg. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan  dan pelajar dibawah seliaan YBhg. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan ke majlis tersebut. Bersama-sama dengan ini dilampirkan atur cara majlis untuk rujukan dan tindakan YBhg. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan selanjutnya.

Kerjasama dan perhatian YBhg. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan berhubung perkara ini amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian.