PENGUMUMAN DARIPADA : SEKSYEN KEMAJUAN KERJAYA
KEPADA : KAKITANGAN AKADEMIK UNIVERSITI MALAYSIA SABAH
SUBJEK : IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN TIMBALAN NAIB CANSELOR DI UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr.,

IKLAN JAWATAN TIMBALAN NAIB CANSELOR DI UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

- TIMBALAN NAIB CANSELOR (AKADEMIK DAN ANTARABANGSA)
- TIMBALAN NAIB CANSELOR (PEMBANGUNAN)

2. Sukacita dimaklumkan bahawa pihak Universiti Teknologi Malaysia (UTM) mempelawa kakitangan akademik yang berminat bagi mengisi kekosongan jawatan Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) dan Timbalan Naib Canselori (Pembangunan) di Universiti tersebut dengan mengemukakan surat permohonan, butir jayadiri (Curriculum Vitae) yang terkini dan ringkasan mengenai perancangan KPI (Key Performance Indicator) sekiranya dilantik beserta sebarang dokumen sokongan lain yang berkaitan (sekiranya ada).

3. Bersama ini dilampirkan iklan Jawatan (Lampiran A) untuk makluman dan perhatian YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr. Tarikh tutup permohonan adalah pada 31 Mei 2016 (Isnin).
Sekian.