PENGUMUMAN DARIPADA
: SEKSYEN KEMAJUAN KERJAYA BAHAGIAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR
SUBJEK
: IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN TIMBALAN CANSELOR (PENYELIDIKAN DAN INOVASI) UNIVERSITI TEKNIKAL MALAYSIA MELAKA

YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr.,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa pihak Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) mempelawa kakitangan akademik yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) di Universiti tersebut dengan mengemukakan:

• Borang permohonan (Lampiran B) yang telah lengkap diisi berserta gambar berukuran passport dan  Curriculum Vitae (CV) terkini berserta dokumen sokongan berkaitan; dan
  • Key Performance Indicator (KPI) dan ringkasan mengenai perancangan sekiranya dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi).

3. Bersama ini dilampirkan iklan Jawatan (Lampiran A) dan Borang Permohonan (Lampiran B) untuk makluman dan perhatian YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr. Tarikh tutup permohonan adalah pada 16 Jun 2016 (Khamis).

Sekian.