JEMPUTAN MENGIKUTI KURSUS MOTIVASI PELAJAR UNIVERSITI MALAYSIA SABAH (UMS) TAHUN 2016

PENGUMUMAN DARIPADA
: PUSAT ISLAM UMS
SUBJEK
: KURSUS MOTIVASI PELAJAR UNIVERSITI MALAYSIA SABAH (UMS)

Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa UMS melalui Pusat Islam UMS dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Veteran ATM Kementerian Pertahanan Cawangan Negeri Sabah akan mengadakan kursus motivasi pelajar pada ketetapan seperti maklumat berikut:

Tarikh                        : 1hb-2hb Jun 2016 (Rabu-Khamis)
            Tempat                       : Dewan Mini Auditorium Fakulti Psikologi dan Pendidikan
            Masa                           : 7.00 Am – 5. 00 Pm
            Yuran Penyertaan     : RM60.00

3.         Penyertaan program ini adalah terbuka kepada semua anak-anak kakitangan serta anak-anak masyarakat sekitar Kota Kinabalu yang berumur 11 hingga 19 tahun sahaja. Sehubungan dengan itu, kerjasama Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan adalah dipohon agar dapat memanjangkan perkara ini kepada kakitangan di bawah seliaan Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan untuk menggalakkan penyertaan.

4.         Bersama-sama dengan surat ini, disertakan borang penyertaan dan tentatif program tersebut seperti di Lampiran. Sebarang pertanyaan lanjut bolehlah menghubungi Ustaz Yusri Bin Sumin H/P : 010-5063481 / Pej. : 088-320000 - Samb. 2742.

Segala kerjasama dan keprihatinan pihak Y. Bhg. Datuk/Datin /Prof./Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Semoga usaha seumpama ini akan dapat memberikan ilmu yang bermanfaat kepada kita di dunia dan akhirat, In Shaa Allah.

Sekian.