NOTIS MESYUARAT AGUNG PERSATUAN PEGAWAI PENGURUSAN DAN PROFESIONAL BUKAN AKADEMIK (PPUMS) KALI KE-10

PENGUMUMAN DARIPADA: PERSATUAN PEGAWAI PENGURUSAN DAN  PROFESIONAL BUKAN AKADEMIK (PPUMS)
SUBJEK: NOTIS MESYUARAT AGUNG PERSATUAN PEGAWAI PENGURUSAN DAN  PROFESIONAL BUKAN AKADEMIK (PPUMS) KALI KE-10

Semua Ahli Persatuan Pegawai Pengurusan dan Profesional Bukan Akademik (PPUMS)

Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa Mesyuarat Agung Persatuan Pegawai Pengurusan dan Profesional Bukan Akademik (PPUMS) kali ke-10 akan diadakan seperti berikut:

Tarikh        : 27 Julai 2016 (Rabu)
Masa          : 8.00 Pagi
Tempat      : Bankuasi, Dewan Canselor, UMS

Sehubungan itu, pihak tuan/puan adalah dijemput menghadiri Mesyuarat Agung tersebut.  Bersama ini dilampirkan Agenda Mesyuarat Agung dan Atur Cara Majlis Perasmian untuk rujukan dan tindakan pihak tuan/ puan selanjutnya. Kehadiran  tuan/puan amat diharapkan untuk menjayakan Mesyuarat Agung ini.

Segala kerjasama dan sokongan tuan/puan amatlah dihargai dan dahului dengan ucapan jutaan terima kasih.