JEMPUTAN KE MAJLIS PELANCARAN PROJEK PEMBINAAN ECO SULAP UMS PEAK

PENGUMUMAN DARIPADA: JABATAN PENDAFTAR
SUBJEK: JEMPUTAN KE MAJLIS PELANCARAN PROJEK PEMBINAAN ECO SULAP UMS PEAK

Y.Brs. Prof./Datin/Dr./Tuan/Puan;

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.       Selaras dengan Blueprint EcoCampus UMS dan komitmen menjadikan UMS sebagai salah satu destinasi eko pelancongan ddalam kampus. Maka Jabatan Pendaftar akan menganjurkan Majlis Pelancaran Projek Pembinaan Eco Sulap UMS Peak seperti berikut:

Tarikh            : 5 Ogos 2016 (Jumaat)
Masa              : 3.45 petang
Tempat          : Bilik Seminar 1 & 2,  Institut Biologi Tropika & Pemuliharaan (IBTP)

3.       Sehubungan itu, pihak kami berbesar hati untuk menjemput Y.Brs. Prof./Datin/Dr./Tuan/Puan dan kakitangan untuk hadir ke majlis tersebut di atas. Bersama ini disertakan Borang Penyertaan dan Atur Cara Program untuk makluman  dan tindakan lanjut pihak Y.Brs. Prof./Datin/Dr./Tuan/Puan. Maklumat lanjut mengenai perkara ini bolehlah menghubungi Pn. Jurinah Johnny di samb. 1556.
Segala perhatian dan kerjasama pihak Y.Brs. Prof./Datin/Dr./Tuan/Puan dalam perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.