MAKLUMAN KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN PENCEGAHAN ‘PREVENTIVE MAINTENANCE’ BAGI SEMUA KOMPUTER DESKTOP JENAMA DESKTOP DELL OPTIPLEX 9020, KOMPUTER DESKTOP DIBAWAH TENDER UMS BEN 9/2014

PENGUMUMAN DARIPADA
: JABATAN TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI
SUBJEK

Asalamualaikum dan Sejahtera,

SELURUH WARGA UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.       Adalah dimaklumkan bahawa pihak Syarikat (Borneosys Sdn Bhd) sedang melakukan kerja-kerja penyelenggaraan pencegahan bagi semua komputer desktop jenama Dell Optiplex 9020. Penyelenggaran ini adalah wajib dan perlu dipatuhi seperti yang telah dinyatakan dalam spesifikasi tender ini, penyelenggaraan pencegahan dilakukan bermula dari bulan Julai 2016 sehingga Disember 2016.

3.       Sehubungan itu mohon kerjasama tuan/puan yang menggunakan komputer jenama tersebut memastikan komputer sedia untuk dibuat penyelenggaraan dan membenarkan pihak syarikat melakukan kerja-kerja penyelenggaraan, mohon tuan/puan memastikan pekerja syarikat memakai pas kontraktor/kad kebenaran memasuki kawasan Universiti dan mendatangani borang penyelenggaraan selepas kerja-kerja PM selesai dilakukan serta memastikan komputer dalam keadaan baik.

Sekian, harap maklum.