PENGUMUMAN DARIPADA : PUSAT JARINGAN INDUSTRI & KOMUNITI (CICN), ARAS 1, BANGUNAN PUSAT PENGAJIAN PASCASISWAZAH
SUBJEK  : ROADSHOW PERMOHONAN SKIM GERAN DI BAWAH KNOWLEDGE TRANSFER PROGRAM (KTP) BAGI SKIM PEMBELAJARAN SEPANJANG HAYAT PELAN “ROLLING” PERTAMA (2016)
SAMBUNGAN  URUSETIA: 612 205/612 502

YBRS  PROF./PROF. MADYA/DR./TUAN/PUAN,

Skim Geran KTP dibuka kepada semua kakitangan akademik UMS mulai 15 September 2016 (Khamis). Kepada kakitangan akademik yang berminat, satu taklimat khas berkenaan geran ini akan diadakan pada 20 September 2016, 3.30petang bertempat di Bilik Seminar 5-6, Aras 2, Bangunan Pusat Pengajian Pascasisawazah.

Jemputan dibuka kepada ahli akademik yang berminat untuk memohon geran ini. Sebarang pertanyaan lanjut berkenaan perkara di atas (sekiranya ada) boleh disampaikan terus kepada pihak kami di sambungan 612 205 (Puan Norlie) atau 612 502 (Puan Asnezah) .

Perhatian dan kerjasama pihak Y.Brs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi pihak kami di sambungan 612 202/612 205.