PENGUMUMAN DARIPADA: JABATAN TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN KOMUNIKASI, UMS
SUBJEK: PEMBERITAHUAN PERKHIDMATAN PENYELENGGARAAN PERALATAN KOMPUTER DAN SOKONGAN BAGI UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.       Sukacita dimaklumkan Jabatan Teknologi Maklumat Dan Komunikasi (JTMK) telah melantik Syarikat Soligrand Enterprise sebagai kontraktor yang dilantik untuk tujuan di atas, tempoh lantikan syarikat tersebut adalah bermula pada 15 september 2016 hingga September 2018 (2 tahun).

3.       Untuk makluman Y.Bhg. Prof. Datuk/Datin/Prof. Dr./Dr./Tuan/Puan, Syarikat yang dilantik akan menjalankan penyelenggaraan komputer dan peripheral di J/f/P/S/I/U/B bagi yang tersenarai di dalam sistem I-Aset Universiti.  Sehubungan itu, Y.Bhg. Prof. Datuk/Datin/Prof. Dr./Dr./Tuan/Puan, jika terdapat sebarang masalah berkaitan dengan perkakasan ICT bolehlah berhubung di talian aduan rasmi JTMK seperti yang tertera dibawah:
                                              i.        TAM’S url: http://aset.ums.edu.my/myserv
                     ii.        Whatsapp: 0109320234
                    iv.        Direct Line: 613100 / 3888

4.       Dimaklumkan semua kontrakor yang dilantik oleh pihak JTMK WAJIB menggunakan pakaian rasmi bertugas berserta dengan tanda nama. Dilampirkan pakaian rasmi Syarikat kontraktor yang dilantik untuk rujukan pihak Y.Bhg. Prof. Datuk/Datin/Prof. Dr./Dr./Tuan/Puan.

Kerjasama dan perhatian Y.Bhg. Prof. Datuk/Datin/Prof. Dr./Dr./Tuan/Puan, dalam perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.
  • Uniform Rasmi Syarikat Soligrand