PENGUMUMAN DARIPADA: SEKSYEN KEMAJUAN KERJAYA BAHAGIAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR
SUBJEK: IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN DAN  INOVASI)  UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK

YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr.,

IKLAN KEKOSONGAN JAWATAN TIMBALAN NAIB CANSELOR (PENYELIDIKAN DAN INOVASI) UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK (UNIMAS)

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa pihak Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) mempelawa kakitangan akademik yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) di Universiti tersebut dengan mengemukakan:
  1. Curriculum Vitae (CV) yang lengkap dan terkini berserta gambar berukuran pasport; dan
  2. Key Performance Indicator (KPI) dan ringkasan mengenai perancangan sekiranya dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi).
3. Bersama ini dilampirkan iklan jawatan untuk makluman dan perhatian YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr. Tarikh tutup permohonan adalah pada 30 September 2016 (Jumaat).

Sekian.