"ROADSHOW" DAN HARI BERTEMU PELANGGAN PIUMS BIL. 3/2016

: Pusat Islam UMS
Subjek
Roadshow dan Hari Bertemu Pelanggan PIUMS Bil. 3/2016

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Islam Universiti Malaysia Sabah akan mengadakan Roadshow Bil 3/2016 seperti ketetapan berikut:

Tarikh
: 11 November 2016 (Jumaat)
Masa
: 8.00am - 11.30am
Tempat
: 1Megalab Perpustakaan, UMS

Untuk makluman, pelbagai pengisian akan dilaksanakan pada hari tersebut seperti Bicara Ilmu, Penerangan Perkhidmatan PIUMS, Klinik Tahsin al-Fatihah, Klinik Zakat, Pameran Aktiviti, Jualan Yassin/Wakaf dan Cabutan Tiket Bertuah.

Sehubungan dengan itu, pihak kami amat berbesar hati menjemput pihak YBrs. Prof./Dr./Tuan/Puan agar dapat meluangkan masa bersama-sama kami dan menghebahkan perkara ini kepada semua kakitangan di bawah seliaan YBrs. Prof./Dr./Tuan/Puan.

Keprihatinan dan kerjasama YBrs. Prof./Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini amat kami hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.