LALUAN SEHALA DAN PEMBUKAAN PINTU KE-DUA UMS SEMPENA MAJLIS KONVOKESYEN KALI KE-18 UMS TAHUN 2016

PENGUMUMAN DARIPADA: BAHAGIAN KESELAMATAN
SUBJEK: LALUAN SEHALA DAN PEMBUKAAN PINTU KE-DUA UMS SEMPENA MAJLIS KONVOKESYEN KALI KE-18  UMS  TAHUN 2016

Y.BHG.PROF. DATUK/DATIN/DR/TUAN/PUAN,

UNTUK MAKLUMAN Y.BHG.PROF.DATUK/DATIN/DR/TUAN/PUAN, BAHAGIAN KESELAMATAN AKAN MENUTUP BEBERAPA JALANDALAM KAWASAN UNIVERSITI BAGI MELAKSANAKAN SISTEM LALUAN SEHALA YANG BERTUJUAN UNTUK MENGURANGKAN KESESAKAN LALULINTAS SEMASA MAJLIS KONVOKESYEN KALI KE-18 UMS TAHUN 2016.

SEHUBUNGAN DENGAN ITU, PIHAK BAHAGIAN KESELAMATAN MEMOHON AGAR SEMUA PIHAK MEMBERIKAN KERJASAMA DENGAN MEMATUHI PELAN LALUAN SEHALA YANG TELAH DITETAPKAN.

SEMUA PENGGUNA KENDERAAN (KECUALI BAS) DI DALAM UNIVERSITI JUGA DINASIHATKAN UNTUK MENGGUNAKAN PINTU KELUAR KEDUA (PILIHAN) BAGI MENGELAKKAN TERPERANGKAP DALAM KESESAKAN LALULINTAS DI PINTU KELUAR UTAMA.

BERSAMA-SAMA INI DILAMPIRKAN PELAN LALUAN SEHALA DAN LALUAN PINTU KELUAR KE-DUA UNTUK RUJUKAN Y.BHG.DATUK/DATIN/PROF./DR./TUAN/PUAN.

SEBARANG ADUAN KECEMASAN BOLEH DILAPORKAN TERUS KEPADA PUSAT KAWALAN UNIT CCTV DAN KOMUNIKASI BAHAGIAN KESELAMATAN DI TALIAN TERUS 088-320 111 ATAU 088-320 000 SAMBUNGAN 1199.

PERHATIAN DAN KERJASAMA PIHAK Y.BHG.PROF. DATUK/DATIN/DR/TUAN/PUAN BERHUBUNG PERKARA INI AMATLAH DIHARGAI DAN DIDAHULUI DENGAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH.

SEKIAN HARAP MAKLUM.