PENGUMUMAN DARIPADA : BAHAGIAN KESELAMATAN UNIVERSITI MALAYSIA SABAH
SUBJEK : MAKLUMAN PENUTUPAN SEMENTARA PERKHIDMATAN KAUNTER PELEKAT DAN SAMAN DI BAHAGIAN KESELAMATAN
PEGAWAI YANG BOLEH DIHUBUNGI: INSP/PB RAKAM SINGH A/L KARAM SINGH SAMB:5144 ATAU PUAN MARLIANA JOHN SAMB. 1783

Adalah  dimaklumkan  bahawa  pihak  kami  akan  membuka  Kaunter  Pelekat  dan Saman di Dewan Serbaguna, Kolej Kediaman Tun Fuad sempena Program Kesedaran Kesihatan dan Keselamatan Peringkat Kolej Kediaman pada 06 – 07 Disember 2016.

Sehubungan itu, Kaunter Pelekat dan Saman di Bahagian Keselamatan akan ditutup pada tarikh tersebut.

Kaunter Pelekat dan Saman akan beroperasi semula  seperti sedia kala pada 08 Disember 2016.

Waktu operasi Kaunter Pelekat dan Saman bermula jam 8.00 Pagi hingga 4.00 Petang (Isnin Hingga Jumaat). Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada Pejabat Bahagian Keselamatan Di Talian 088-320111.

Sebarang kesulitan berhubung perkara ini amat dikesali dan disusuli permohonan maaf.

Perhatian dan kerjasama berhubung perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, Harap Maklum.