PROGRAM SYMBIOSIS 3.0 OLEH MALAYSIAN TECHNOLOGY DEVELOPMENT CORPORATION (MTDC)

PENGUMUMAN DARIPADA: SEKSYEN PENGURUSAN INOVASI PUSAT PENYELIDIKAN DAN INOVASI
SUBJEK: HEBAHAN PROGRAM SYMBIOSIS 3.0 OLEH MALAYSIAN TECHNOLOGY DEVELOPMENT CORPORATION (MTDC)

YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan,
Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan Malaysian Technology Development Corporation (MTDC) melalui Pusat Penyelidikan dan Inovasi (PPI) menjemput YBrs. Prof. / Dr. / Tuan / Puan untuk  menyertai Program Symbiosis 3.0.

Program Symbiosis 3.0, atau dikenali sebagai Program Keusahawanan Graduan MTDC merupakan platform bagi mengkomersilkan hasil penyelidikan dan pembangunan universiti dan institusi penyelidikan tempatan melalui syarikat startup yang diterajui dan dimiliki oleh graduan.

Bersama ini dilampirkan maklumat program Symbiosis 3.0 untuk rujukan lanjut  pihak YBrs. Prof. /Dr. /Tuan / Puan.

Borang pendaftaran boleh didapati daripada Urusetia; Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.. Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut berkenaan perkara ini juga boleh diajukan terus kepada Cik Audrey Rose Andrew, samb. 1039.

Sekian, terima kasih.