PENGUMUMAN DARIPADA: PUSAT ISLAM UMS
SUBJEK: HEBAHAN KELAS KOMPANG ANJURAN SEKRETARIAT HELWA, PUSAT ISLAM UNIVERSITI MALYSIA SABAH

Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa Sekretariat HELWA, Pusat Islam UMS akan menganjurkan KELAS KOMPANG pada ketetapan seperti maklumat berikut:

Tarikh            : Bulan Februari - November 2017
Hari                : Setiap Hari Khamis
Masa               : 2.30 Petang - 4.30 Petang
Tempat           : Masjid UMS
Yuran             : RM100.00 termasuk 6% GST

Penyertaan program ini adalah terbuka kepada semua kakitangan dan pelajar UMS serta masyarakat sekitar UMS. Sehubungan dengan itu, kerjasama Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari adalah dipohon agar dapat memanjangkan perkara ini kepada kakitangan di bawah seliaan Y. Bhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari untuk menggalakkan penyertaan.

Bersama-sama dengan surat ini, disertakan borang penyertaan kelas tersebut seperti di lampiran. Sebarang pertanyaan lanjut bolehlah menghubungi Ustazah Salinah Ramlee di talian H/P : 019-8421030 / Pej. : 088-320000 - Samb. 2730 / atau Ustazah Noorisah Taljid di talian H/P : 013-8306744 / Pej. :   088-320000 - Samb. 2743. Segala kerjasama dan keprihatinan pihak Y. Bhg. Datuk/Datin /Prof./Dr./Tuan/Puan/Saudara/Saudari berhubung perkara ini kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.