JEMPUTAN MENGHADIRI KURSUS "PATENT SEARCHING SERIES: THE ART & MECHANICS" 2017, ANJURAN AKADEMI HARTA INTELEK, PERBADANAN HARTA INTELEK MALAYSIA

Pengumuman Daripada
: Seksyen Pengurusan Inovasi, Pusat Penyelidikan dan Inovasi
Subjek
: Jemputan Menghadiri Kursus Patent Searching Series: The Art & Mechanics 2017, Anjuran Akademi Harta Intelek, Perbadanan Harta Intelek Malaysia

YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas.

Dimaklumkan bahawa, Akademi Harta Intelek, Perbadanan Harta Intelek Malaysia akan menganjurkan Kursus Patent Searching Series: The Art and Mechanics pada ketetapan seperti berikut:
Tarikh
: 21 – 23 Februari 2017
Lokasi
: Akademi Harta Intelek, Perbadanan Harta Intelek Malaysia, Aras 12 A, Tower B, Menara UOA Bangsar, Jalan Bangsar Utama 1, 59000 Kuala Lumpur.
Yuran Penyertaan
: RM1,050.00

Sehubungan itu,  YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan yang berminat adalah dijemput untuk menghadiri kursus tersebut. Segala kos perbelanjaan menghadiri kursus adalah dibawah tanggungan masing-masing.

Bersama ini dilampirkan brosur serta borang pendaftaran kursus untuk makluman dan rujukan lanjut YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan. Sebarang pertanyaan, sila hubungi urusetia berikut:

Sekian, terima kasih.