BAYARAN YURAN PENYERTAAN PROGRAM "TRANSFORMASI DIRI BERSAMA PROF. DR MUHAYA" MELALUI POTONGAN GAJI BAGI KAKITANGAN UMS

Pengumuman Daripada
: Kelab Surirumah dan Staf Wanta Universiti Malaysia Sabah (KESUMBA)
Subjek
: Bayaran Yuran Penyertaan Program "Transformasi Diri Bersama Prof. Dr Muhaya" Melalui Potongan Gaji Bagi Kakitangan UMS
Pegawai Dihubungi
: Puan Stella @ Nurul Martini Gontol (013-830 8577)
: Puan Nurul Izza Md Nordin (013-8500362)
: Puan Norazah Hamzah (019-870 1712)

BAYARAN YURAN PENYERTAAN  PROGRAM "TRANSFORMASI DIRI BERSAMA PROF. DR MUHAYA" MELALUI POTONGAN GAJI BAGI KAKITANGAN UMS

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa, pihak Kelab Surirumah dan Staf Wanita Universiti Malaysia Sabah (KESUMBA) menyediakan kemudahan bayaran secara potongan gaji bagi kakitangan UMS yang ingin menyertai program ini. Sila berikan pengesahan kehadiran anda kepada urusetia sebelum atau pada 13 Februari 2017 (Isnin)

Kakitangan yang ingin membuat potongan gaji bolehlah mengisi borang yang dilampirkan dan kepada:

Sekian, terima kasih.