UCAPAN PENGHARGAAN DI ATAS SUMBANGAN IKHLAS BANTUAN MANGSA BANJIR KOTA MARUDU/ PITAS

Pengumuman Daripada: Pusat Penataran Ilmu dan Bahasa
Subjek: Ucapan Penghargaan Di Atas Sumbangan Ikhlas Bantuan Mangsa Banjir Kota Marudu/ Pitas

Tuan/Puan,

UCAPAN PENGHARGAAN DI ATAS SUMBANGAN IKHLAS BANTUAN MANGSA BANJIR KOTA MARUDU/PITAS

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa saya bagi pihak JK Kebajikan, Rekreasi dan Libatsama Masyarakat PPIB (KARIB) ingin merakamkan setinggi tinggi penghargaan di atas penglibatan dan sumbangan ikhlas tuan/puan dalam menjayakan misi bantuan ini. KARIB telah berjaya menyerahkan sumbangan yang bernilai lebih kurang RM6000 kepada mangsa yang terlibat dengan bantuan HEPA UMS dan JPAM pada 6/12/2017.

Terima kasih kepada penderma yang terlibat Lai Yew Meng, Mohd Azhar Shamsuddin, Jualang @Azlan Gansau, Chua Yong Wei, Seri Pali, Abrielle Rose, Saniyil Bansai, Suhaimie Sahabudin, John Mark Storey, warga Fakulti Perubatan UMS, warga Fakulti Perniagaan Ekonomi dan Perakaunan UMS, Mohd Tamring, Baba Daeng Matutu, Wasang Daeng Masennang, Pake Daeng Marrapi, Sira, Sulo, Tangsi, Normah, PAREX Group, Budi Anto, Nelson, Rudie, Veronica, Rosmah Derak, Kusnadi Nordin, Bernadette Tobi, Zainoriah (PPI), Allayarhamah AM dan keluarga, Siti Katijah Johari, serta warga PPIB dan penderma yang tidak ingin dinyatakan nama mereka.

Setinggi-tinggi penghargaan juga ditujukan kepada semua ahli rombongan yang memberikan komitmen dan kerjasama dalam menjayakan misi bantuan ini. Terima kasih kepada Prof Madya Dr. Jualang @Azlan Gansau (Dekan PPIB) merangkap ketua rombongan, Veronica Petrus Atin,  Suhaimie Sahabuddin (Penolong Pendaftar Kanan PPIB)  Nelson JustinAdeh, Eveny Joseph, Saniyil Bansai, Bernadette Tobi, Diana Derin, Dr. Nordie Achi, Rudie Adie Razak, Erwin Rusfian Rukkung, Sarinah Awang dan Dr. Jeannet Stephen.

Pihak Karib mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua yang terlibat dan memohon maaf sekiranya ada yang terlibat dalam misi ini dan juga sebagai penderma yang tidak dinyatakan namanya. Sudah pasti amalan baik kita ini akan mendapat balasan dari Allah S.W.T

Sekian.

Yang Ikhlas