MAKLUMAN PERMOHONAN CUTI SAKIT DAN CUTI LUAR NEGARA SECARA ATAS TALIAN (ONLINE)

PENGUMUMAN DARIPADA: PENDAFTAR UMS
SUBJEK: MAKLUMAN PERMOHONAN CUTI SAKIT DAN CUTI LUAR NEGARA SECARA ATAS TALIAN (ONLINE)

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa mulai 20 Februari 2017, permohonan Cuti Sakit dan Cuti Luar Negara boleh dipohon secara atas talian (online) melalui Sistem E-Cuti Universiti Malaysia Sabah. Panduan permohonan bagi cuti berkenaan telah disediakan pada laman HRonline, Sub Modul E-Cuti (Manual Pengguna) atau boleh merujuk kepada penyelia cuti Jabatan/Bahagian/Fakulti/Pusat/Institut/Unit yang telah dilantik.

3.         Mohon kerjasama pihak Y.Brs. Prof./Datin/Dr./Tuan/Puan agar memaklumkan perkara ini kepada kakitangan seliaan masing-masing.

Segala perhatian dan kerjasama dari pihak Y.Brs. Prof./Datin/Dr./Tuan/Puan, dalam perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian, harap maklum