PENGUMUMAN DARIPADA: PUSAT JARINGAN INDUSTRI DAN KOMUNITI
SUBJEK: HEBAHAN PERMOHONAN GERAN "KNOWLEDGE TRANSFER PROGRAMME (KTP)" — SKIM PEMBELAJARAN SEPANJANG HAYAT PELAN "ROLLING" KEDUA (2017)

YBhg. Datuk/Dato’/Prof./Dr./Tuan/Puan,

Dengan segala hormatnya saya merujuk perkara diatas.

Untuk makluman, permohonan bagi Geran "Knowledge Transfer Programme (KTP)"- Skim Pembelajaran Sepanjang Hayat Pelan "Rolling" Kedua (2017) telah dibuka.
Adalah dimaklumkan bahawa permohonan ini terhad kepada 2 cadangan terbaik sahaja bagi setiap universiti. Justeru itu, kami mengalu-alukan permohonan daripada semua pensyarah UMS.

Bersama-sama ini disertakan Borang Permohonan KTP-PSH Versi 6.0 Ogos 2016 dan Garis Panduan KTP-PSH Versi 5.0 Feb 2017 untuk dimuat turun dan untuk tindakan pihak YBhg. Datuk/Dato’/Prof./Dr./Tuan/Puan selanjutnya.

Borang permohonan yang telah lengkap diisi boleh dihantar melalui email ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. sebelum atau pada 17 Mac 2017 (Jumaat) jam 5.00 petang untuk tindakan selanjutnya di Pusat Jaringan Industri dan Komuniti (CICN). Sebarang pertanyaan berhubung perkara ini bolehlah diajukan kepada:

• Prof. Madya Dr. Sivakumar Kumaresan
  • Cik Harniwaty Ahmad Ali

Perhatian dan kerjasama YBhg. Datuk/Dato’/Prof./Dr./Tuan/Puan berhubung perkara ini adalah amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.