PENGUMUMAN DARIPADA: PERSATUAN KAKITANGAN AKADEMIK UMS
SUBJEK: LANJUTAN CADANGAN YANG DITERIMA: ISU ATAU PERKARA YANG HENDAK DIBINCANGKAN DALAM MESYUARAT MBJ UMS

Merujuk Pengumuman terdahulu Isnin 27.02.2017 : Isu atau Perkara Yang Hendak Dibincangkan Dalam Mesyuarat MBJ UMS

Assalammualaikum dan Salam Kakitangan Akademik UMS

Ekoran daripada pengumuman tersebut maka setakat ini terdapat 2 cadangan yang telah dikemukakan daripada kakitangan Akademik UMS;

1.Cuti sabatikal dicadangkan diberikan juga biassiswa.
2.Cadangan Penilaian E-LNPT  berpandukan
 Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 8 Tahun 2011 ( perkara nombor 32).

Sekiranya terdapat apa-apa cadangan lain atau pandangan daripada kakitangan Akademik UMS untuk dibawa ke mesyuarat Majlis Bersama Jabatan Universiti Malaysia Sabah maka bolehlah disalurkan cadangan tersebut kepada  Persatuan Kakitangan Akademik UMS ke email berikut: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Persatuan menunggu cadangan seterusnya sekiranya ada, untuk dibawa ke mesyuarat PraMBJ yang dijangka akan berlangsung pada 8/03/2017.

Sekian dan Terima kasih
Yang Ikhlas,

“Perbincangan, Ketelusan Membawa Berkat”