JEMPUTAN MENYERTAI ANUGERAH HARTA INTELEK NEGARA 2017 (AHIN2017)

PENGUMUMAN DARIPADA    :     SEKSYEN PENGURUSAN INOVASI PUSAT PENYELIDIKAN DAN INOVASI (PPI)
SUBJEK  :     JEMPUTAN MENYERTAI ANUGERAH HARTA INTELEK NEGARA 2017 (AHIN2017)

YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas.

Dimaklumkan bahawa, kerajaan telah mengisytiharkan 26 April sebagai Hari Harta Intelek Negara (HHIN) mulai tahun 2005. Anugerah Harta Intelek Negara (AHIN) mula diperkenalkan pada tahun 2006 bertujuan untuk memberi pengiktirafan kepada perekacipta harta intelek atas sumbangan harta intelek mereka. Pada tahun 2017, salah satu kategori AHIN2017 yang dipertandingkan adalah Kategori Paten.

Sehubungan itu, YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan dijemput untuk menyertai AHIN2017. Bersama ini dilampirkan iklan AHIN2017 daripada pihak penganjur untuk makluman serta rujukan lanjut di pihak  YBrs. Prof./ Dr./ Tuan/ Puan. Syarat dan peraturan serta borang penyertaan boleh diperolehi melalui laman web www.myipo.gov.my.

Setiap penyertaan hendaklah dihantar melalui Seksyen Pengurusan Inovasi, Pusat Penyelidikan dan Inovasi (PPI) selewat-lewatnya pada  4 April 2017 (Selasa). Sebarang pertanyaan, sila hubungi pegawai-pegawai berikut:

Urusetia MyIPO :  1. Pn. Emy Nadia Johari - No. Tel : 03-2299 8433, Email : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Pegawai PPI     : 1. Dr. Azaze @ Azizi Haji Abdul Adis - No. samb. : 1171, Email : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Sekian, terima kasih.