PENGUMUMAN DARIPADA              :  BAHAGIAN SUMBER MANUSIA, JABATAN PENDAFTAR
KEPADA                                             :   KAKITANGAN UNIVERSITI MALAYSIA SABAH
SUBJEK                                              :   BORANG PERMOHONAN/PENCALONAN ANUGERAH KHAS UNIVERSITI BAGI MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN UNIVERSITI (AKU) 20162016

YBhg. Datuk/ Dato’/ Datin/ Prof./ Dr./ Tuan/ Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.       Adalah dimaklumkan bahawa Majlis Anugerah Kecemerlangan Universiti (AKU) akan diadakan pada 22 Mei 2017 (Isnin) bertempat di Kompleks Dewan Kuliah Pusat Ke-2 Universiti Malaysia Sabah.

3.       Sehubungan itu, mohon kerjasama YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan untuk mencalonkan sekiranya terdapat kakitangan Akademik dan Pentadbiran yang terlibat dalam apa-apa kegiatan, aktiviti dan sumbangan diperingkat kebangsaan dan antarabangsa. Bersama-sama ini disertakan Borang Permohonan/Pencalonan Anugerah Khas Universiti bagi Tahun 2016 untuk perhatian dan tindakan selanjutnya di pihak YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan.

4.       Borang ini hendaklah dikembalikan sebelum atau pada 08 Mei 2017 (Isnin) kepada urusetia Anugerah Khas UMS Majlis Anugerah Kecemerlangan Universiti (AKU), Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Pendaftar atau melalui faks 320047 atau e-mail kepada Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. dan Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya..

Perhatian  YBhg. Datuk/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan, dalam perkara ini amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian.