MAKLUMAN AUDIT LUAR EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA) BAGI BULAN MEI 2017

PENGUMUMAN DARIPADA:     JABATAN PENDAFTAR
SUBJEK:      MAKLUMAN AUDIT LUAR EKOSISTEM KONDUSIF SEKTOR AWAM (EKSA) BAGI BULAN MEI 2017

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan bahawa, Jawatankuasa Audit EKSA Universiti akan mengadakan Audit Luar EKSA pada 8 -12 Mei 2017. Program ini bertujuan bagi melihat tindakan penambahbaikan selepas audit luar dan audit dalam EKSA yang telah dilaksanakan sebelum ini.

Sehubungan itu, jasa baik tuan/puan adalah dipohon untuk memberikan kerjasama semasa audit dijalankan. Bersama ini disertakan jadual audit untuk makluman pihak tuan/puan. Maklumat lanjut mengenai perkara ini bolehlah menghubungi Pn. Norazah Hamzah di sambungan 1505.

Segala perhatian dan kerjasama pihak tuan/puan dalam perkara ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Lampiran:-